Blade Loki to polski punkowy zespół założony w 1992 roku. Do którego należą:
Aneta – wokal – „Dudzic ” – bas – „Twurca ” – gitara – „Norbi” – klawisze – „Pucek” – perkusja – „Lisu ” -trąbka – Daniel Wrona – puzon.

Dyskografia grupy składa się z:

Młodzież olewa (1995)
Blada Płyta (2000)
Psy i koty (2002)
…no pasaran (2006)
Torpedo los!!! (2009)
Frruuu (2012)

Ostatnio zespół rozstał się z wokalistką Agatą Polic, która zaśpiewała na pięciu z sześciu studyjnych płyt. Na chwilę obecną dołączyła do grupy Aneta Adamek, która dodała kolejny zastrzyk energii w utworach. Zespół pochwalił się nowym singlem zatytułowanym ,,Podwodny”, którego możecie przesłuchać poniżej!

Co o tym sądzisz?

Podekscytowany
0
Szczęśliwy
0
Kocham
0
Nie wiem
0
Raczej słabo
0

You may also like

Leave a reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Więcej w:Alternative