AlternativeMetalNewsyPolskaReggaeRock

Blade Loki prezentuje nowy singiel!

Blade Loki to polski punkowy zespół założony w 1992 roku. Do którego należą:
Aneta – wokal – “Dudzic ” – bas – “Twurca ” – gitara – “Norbi” – klawisze – “Pucek” – perkusja – “Lisu ” -trąbka – Daniel Wrona – puzon.

Dyskografia grupy składa się z:

Młodzież olewa (1995)
Blada Płyta (2000)
Psy i koty (2002)
…no pasaran (2006)
Torpedo los!!! (2009)
Frruuu (2012)

Ostatnio zespół rozstał się z wokalistką Agatą Polic, która zaśpiewała na pięciu z sześciu studyjnych płyt. Na chwilę obecną dołączyła do grupy Aneta Adamek, która dodała kolejny zastrzyk energii w utworach. Zespół pochwalił się nowym singlem zatytułowanym ,,Podwodny”, którego możecie przesłuchać poniżej!

Co o tym sądzisz?

Podekscytowany
0
Szczęśliwy
0
Kocham
0
Nie wiem
0
Raczej słabo
0
Katarzyna
Katarzyna. Podróże po różnych zakątkach Europy w poszukiwaniu awangardowych dźwięków są moją pasją. Jednym słowem, festiwale i koncerty to moje życie. To co nowe i niezależne to coś, co kocham poznawać w świecie muzyki. Kontakt: katarzyna@musiclife.pl

    Sprawdź koniecznie:

    Zostaw komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

    Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

    Więcej w:Alternative

    Następny artykuł: